Cakes Price

 

CAKES 2015


CHOCOLATE MOIST
9” RM45, 6” RM25

CHEEZY MOIST CHOCOLATE
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

RAINBOW
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

CHOCOLATE CHEESE COCKTAIL
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

GERMAN BLACK FOREST
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

RED VELVET
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

CARROT WALNUT CAKE
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

NUTELLA CHOCOLATE
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

SNOWY CHEESE
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

VICTORIA SANDWICH CAKE
9” RM70, WEIGHT ~1.5KG

ALMOND BUTTERSCOTH 
9” RM60, WEIGHT ~1.5KG

CARAMEL CAKE
8” RM40, 4”X 8” rm20

FUDGY CHOCOLATE BROWNIES
8” X 8” RM30

CHOC CHEESE BROWNIES
8” X 8” RM40

MARBLE BUTTER CAKE
PURE BUTTER ANCHOR, 9” rm35 WEIGHT ~1.5KG

BUTTERCUP 9” RM25 WEIGHT ~1.5KG

Notes :-
Additional price for :-
  1. Edible Imageadd RM15 (please place your edible order at least 2 weeks in advance)
  2. Almond Flakes or nib or Walnut - add RM10
  3. Fondant Decofrom RM50 above
  4. Fresh fruitAdd RM10 above



Assalammualaikum dan salam sejahtera buat pengunjung,
Terima Kasih diucapkan kerana sudi bertandang ke sini. HannaniCupcake sedia menerima tempahan kek untuk sebarang majlis-majlis keraian seperti pertunangan, perkahwinan, hari lahir dan lain-lain lagi.
Perniagaan dijalankan secara separuh masa mengikut kesesuaian tarikh dan masa tempahan dengan jadual kerja.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi:
E-mail: hannanicupcake@gmail.com
Telefon/sms: 0124362935 (nizam @myhusband)

Kos Penghantaran:
  • penghantaran percuma dari kaw. UUM ke Changlun
  • Cas paling minimum ialah RM 10.00.
  • Kos penghantaran adalah mengikut kawasan
Cara Pembayaran:
  • Pembayaran melalui bank.
  • Pembayaran TUNAI juga boleh dibuat pada waktu penghantaran atau mengambil sendiri
  • Untuk tempahan kek dan cupcake, sila sahkan pesanan sekurang-kurangnya 3 hari dan design kek dan cupcake adalah mengikut contoh dalam blog atau permintaan pelanggan.
  • Sekirannya jadual tempahan telah penuh, kami akan memaklumkan semula kepada anda.

BorangTempahan:

Name:
Email:
No. Handphone:
Tarikh Mengambil Tempahan:
Keterangan Kek Yang Ingin Ditempah:

Click here to create your own form.